VEDTÆGTER

for

Ejerlejlighedsforeningen Bogense Marina Park

 

INDLEDNING

§ 1

 

De ferielejligheder, som er omfattet af ejerlejlighedsforeningen er de, som er beliggende på matrikel-nummer, matr.nr. 3 r Bogense Strand, Bogense jorder, samt eventuelle arealer udstykket herfra.

 

Ved udarbejdelsen af nærværende vedtægter, er det ikke endeligt fastlagt, hvilket antal ferielejligheder og typer der opføres indenfor nævnte område, men samtlige ferielejligheder, som opføres indenfor området, har pligt til, uanset størrelse og udformning, og uanset at hver enkelt etape af byggeriet opdeles i ejerlejligheder med ejerforening og fordelingstal for hver etape for sig, eller eventuelt udstykkes matrikulært som selvstændige ejendomme at være medlem af den fælles ejerlejlighedsforeningen, jfr. nærmere nedenfor.

 

 

NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL

§ 2

 

Foreningens navn er ”Bogense Marina Park”.

Foreningens hjemsted er Nordfyns Kommune.

Foreningens formål er at varetage medlemmernes fælles anliggender, herunder at varetage de anliggender, der er knyttet til at være ejer af en ferielejlighed med andel i fællesarealer og fælles indretninger og enten i eget regi eller via tredjemand at administrere, renholde og vedligeholde alle fællesindretninger- og arealer.

 

Foreningen skal, bortset fra en rimelig driftskapital ikke oparbejde nogen formue, men i økonomisk henseende alene hos medlemmerne opkræve de fornødne bidrag, der kræves til at bestride foreningens fællesudgifter.

 

Der kan dog etableres en opsparing til brug for fremtidigt vedligehold.

 

FORENINGENS MEDLEMMER

§ 3

Ifølge foreløbigt projektoplæg og bebyggelsesplan kan der opføres 86 ferielejligheder på matr.nr. 3 r. Antallet af ferielejligheder kan ændres i takt med projektets realisering. Såfremt sælger vælger at opdele de i bebyggelsesplanen viste huse i flere ferielejligheder kan det endelige antal ferielejligheder blive større end 86.

 

Den enkelte ferielejligheds fordelingstal fastsættes til ferielejlighedens areal, sat i forhold til det samlede areal af opførte ferielejligheder i området. De enkelte ferielejligheders endelige fordelingstal vil således svare til den enkelte ferielejligheds areal sat i forhold til det samlede areal for alle ferielejligheder på matr.nr. 3 r.  og  parceller udstykket heraf.

 

Alle ferielejligheder beliggende på matr.nr. 3 r eller parceller der udstykkes heraf er medlem af ejerlejlighedsforeningen.

 

Sidstnævnte indebærer at selvom nærværende vedtægter tinglyses på et delareal som opdeles i et mindre antal ferielejligheder og dermed formelt får et andet fordelingstal, bliver de reelle fordelingstal fastsat med baggrund i hele områdets bebyggede areal. Fordelingstallene vil løbende ændre sig i takt med at arealet udbygges.

 

De enkelte ferielejligheders fordelingstal fastsættes ud fra areal, uanset om der bliver tale om sammen-byggede lejligheder, fritliggende lejligheder eller flerplans lejligheder.

 

Såfremt det eksempelvis på et tidspunkt er opført 40 lige store ferielejligheder, vil disse have fordelingstallet 1/40. Såfremt der i alt opføres 80 ferielejligheder med det samme areal, vil det endelige fordelingstal udgøre 1/80. Såfremt der opføres 95 ferielejligheder med samme areal, vil det endelige fordelingstal udgøre 1/95.

 

Når hele området er udbygget, udfærdiger landinspektør fortegnelse med endelige fordelingstal.

 

Kun beboelsesarealer medgår ved fastsættelsen af fordelingstallet, og eventuelt sekundære arealer såsom fælles fjernvarme bygning, terrasser, fælles adgangsarealer o.lign. indgår ikke ved fastsættelsen af fordelingstallet. Ejeren / brugeren af sådanne arealer har enten ejendomsret eller en utidsbestemt eksklusiv vederlagsfri brugsret til sådanne sekundære arealer, med mindre disse er fællesarealer.

 

----------------------------------

 

Den oprindelige ejer, Bogense Marina Park A/S (sælger) har ret til at opføre det antal ferielejligheder som til enhver tid kan opføres indenfor matr.nr. 3 r Bogense Strand, Bogense jorder i medfør af den til enhver tid gældende byggelovgivning, byplanvedtægt og lokalplan. Denne ret er utidsbestemt. De af sælger nyopførte ferielejligheder er sælgers ejendom.

 

Sælger forbeholder sig disse rettigheder og forbeholder sig således retten til at bebygge området med de antal ferielejligheder det er muligt at bygge på arealet. I takt med at der opføres ferielejligheder, indgår disse ferielejligheder i ejerlejlighedsforeningen på lige vilkår med øvrige ferielejligheder i ejerlejligheds-foreningen.

 

Sælger kan overdrage sine rettigheder til tredjemand, som herefter indtræder i sælgers rettigheder og forpligtelser i medfør af nærværende vedtægter overfor øvrige ejere / ejerlejlighedsforeningen.

 

 

---------------------------------------

 

Sælger er i øvrigt ikke undergivet begrænsninger i sin udnyttelse af sine rettigheder ud over, hvad han måtte have forpligtet sig til i medfør af købsaftale m.v..

 

Alle opførte ferielejligheder / ejerne og panthavere af disse respekterer sælgers rettigheder og er forpligtet til ved underskrift af dokumenter, ved afstemninger på generalforsamlinger, som medlem af bestyrelsen af ejerlejlighedsforeningen m.v. at medvirke til at sælger kan udbygge området i overensstemmelse med de ovenfor anførte.

 

----------------------------------------

 

I perioden indtil samtlige ferielejligheder er opført deltager sælger kun i vedligeholdelsesudgifter til fællesarealer, stier og søer for så vidt angår uopførte ferielejligheder med 1/86 pr. uopført ferielejlighed af vedligeholdelsesudgifterne til fællesarealer, stier og søer.

 

Sælger deltager ikke i andre udgifter og er således ikke forpligtet til at betale bidrag til ejerforeningen ud over den nævnte andel af hvad der medgår til dækning af disse udgifter.

 

Såfremt sælger vælger at udsætte opførelsen af flere ferielejligheder ud over 6 måneder ophører sælgers pligt til at betale bidrag til ejerforeningen.

 

Sælger meddeler i anbefalet brev til ejerforeningens formand om udsættelse af byggeriet i mere end 6 måneder. Dette er eneste betingelse for bidragspligtens ophør.

 

For færdigopførte salgsklare ferielejligheder betaler sælger normalt bidrag til ejerforeningerne.

 

------------------------------

 

Samtlige ejere af ferielejligheder er i øvrigt forpligtede til at være medlemmer af ejerlejlighedsforeningen og har et medlemskab for hver ferielejlighed.

 

Medlemskabet indtræder den dag hvor den pågældende ejers skøde anmeldes til tinglysning uanset om det er betinget eller ej. Såfremt den pågældende ejer overtager lejligheden forinden det nævnte tidspunkt, indtræder medlemskabet dog på overtagelsesdagen.

 

Medlemskab og ejendomsret til ferielejligheden skal stedse være sammenhørende.

 

Såfremt en ferielejlighed ejes af flere personer, udøver disse i forening de en eneejer hhv. tilkommende og påhvilende rettigheder og forpligtelser.

 

Den tidligere ejers medlemskab og forpligtelser ophører først endeligt, når den nye ejer er indtrådt i foreningen og eventuelle restancer er betalt. Sælger udtræder af ejerlejlighedsforeningen uden krav på refusion fra foreningen af kontingent eller udbetaling af andel i foreningens formue.

 

Både den tidligere ejer og den nye ejer er pligtige at anmelde et eventuelt ejerskifte til foreningen ved dennes kasserer og i forbindelse hermed oplyse foreningen om den nye ejers navn, stilling, bopæl og ejerlejlighedens ejerlejlighedsnummer og adresse.

 

 

 

HÆFTELSER OVERFOR TREDIEMAND.

§ 4

 

Foreningens medlemmer hæfter alene subsidiært for foreningens gæld.

 

Hæftelsen er principalt proratarisk, subsidiært solidarisk.

 

 

FÆLLESUDGIFTER OG ANDRE BIDRAG.

§ 5

 

Bestyrelsen udarbejder hvert år et årsregnskab samt et budget, der skal give dækning for foreningens driftsudgifter. Såvel regnskab som budget udsendes til medlemmerne sammen med indkaldelse til generalforsamlingen.

 

Udgifterne fordeles dels imellem medlemmerne i forhold til fordelingstal og dels pr. lejlighed. For sælgers vedkommende henvises til § 3.

 

Følgende udgifter fordeles ligeligt mellem lejlighederne uanset størrelse:

 

  1. Alle udgifter vedrørende udvendig vedligehold og pasning af fællesarealer, søer, broer, p-plads, fælleshus, fjernvarmebygning, veje, stier, grønne arealer og lignende.

  2. Udgifter til kontrol og lignende af ferielejlighederne i henhold til aftale som ejerlejlighedsforeningens måtte indgå.

  3. Antenneudgifter / kanalforsyning (ej tv-licens).

  4. Administration og revision af ejerforeningens bogføring, regnskab og lignende.

     

    Alle øvrige udgifter fordeles efter fordelingstal, såsom udvendig vedligehold af de enkelte ferielejligheder, renovation, forsikring m.v..

     

    Ethvert medlem er pligtig kvartalsvis forud at indbetale de på den årlige generalforsamling fastsatte a´conto beløb,til dækning af udgifter som administreres gennem ejerforeningen.

    Opgørelse over fællesudgifterne i det forløbne regnskabsår forelægges den årlige generalforsamling. Det ethvert medlem påhvilende eventuelle restbidrag skal indbetales senest 14 dage efter, at meddelelse om det på generalforsamlingen vedtagne og godkendte regnskab er udsendt til medlemmerne. I nødvendigt omfang kan bestyrelsen opkræve ekstrabidrag.

     

    Er et medlem i restance er bestyrelsen forpligtet til, efter afgivelse af 2 skriftlige påkrav, inden 3 måneder efter forfaldsdatoen at inddrive restancen ad retslig vej.

     

    Forfaldne beløb forrentes med rentelovens rente fra forfaldsdagen at regne og indtil betaling finder sted.

     

    Foreningen er berettiget til at opkræve et gebyr på kr. 100,00 for udsendelse af rykkerskrivelse.

     

    Er restancen ikke indbetalt senest 8 dage før en generalforsamling, fortabes retten til at deltage i denne generalforsamling, stemmeberettigelse samt valgbarhed.

     

     

    FÆLLES OPGAVER OG FORPLIGTELSER.

    § 6

     

    Ejerlejlighedsforeningen har blandt andet til opgave

  • at vedligeholde og renholde fællesarealer tilhørende foreningens medlemmer således, at fællesarealerne fremtræder i pæn, renholdt og vedligeholdt stand,
  • at forestå vedligehold af fælles bygningsdele,
  • at forestå vedligehold af fælles installationer,
  • at varetage opgaver i relation til renovation, fælles belysning mv.
  • i øvrigt at udføre alle de foreningen påhvilende opgaver.
  • fælles renovation.
  • Forbrugsregnskab for vand og varme til lejlighederne

 

--------------------------------------------

Indvendig vedligeholdelse af den enkelte ejerlejlighed påhviler ejerlejlighedsejeren, der er pligtig stedse at holde sin ejerlejlighed vedligeholdt.

 

Indvendig vedligeholdelse omfatter bl.a. maling, hvidtning, tapetsering, fornyelse af gulve, døre og alt lejlighedens udstyr, herunder el-ledninger, el-kontakter, varmeanlæg, varmeledninger, vandhaner og sanitære installationer.

 

Al udvendig vedligeholdelse af de enkelte ferielejligheder påhviler ejerlejlighedsforeningen som tag, facader, vinduer og glas, døre, udvendige trapper, rækværker og terrasser (træ og beton).

 

Det gælder også sekundære arealer (terrasser m.v.), som den enkelte ejer enten har ejendomsret eller eksklusiv brugsret til.

 

---------------------------------------------------

 

Herudover er de enkelte lejlighedsejere forpligtede til at betale de ferielejligheden påhvilende ejendomsskatter, forbrugsafgifter, abonnementer til fællesantenne og internet, renovation, udgifter til el, vand og lignende.

 

Forbrugsafgifter til el, varme, vand og vandafledning betales om muligt i henhold til opsatte målere (faktisk forbrug). Eventuelle andre afgifter som måtte blive pålagt fællesskabet betales af de enkelte ejere i henhold til fordelingstal. I det omfang det er muligt, betaler de enkelte ejere direkte til forsyningsvirksomhederne.

 

Ejerlejlighedsforeningen tegner om muligt på medlemmernes vegne en fælles ejendomsforsikring, herunder brand- og stormskadeforsikring og glas vedrørende alle ferielejlighederne. Indboforsikring tegnes af den enkelte ejerlejlighedsejer.

 

 

 

VEDLIGEHOLD AF FÆLLES ADGANGSVEJE OG VEJE I ØVRIGT.

 

§ 7

 

Veje indenfor området er private fællesveje, og vedligeholdes og renholdes af ejerlejlighedsforeningen.

 

Udgiften hertil opkræves som en fællesudgift hos ejerlejlighedsejerne.

 

 

 

ÆNDRING AF BEBYGGELSE, UDEAREALER, VEDLIGEHOLDELSESFORPLIGTELSE M.V..

§ 8

 

Med henblik på at sikre en ensartet ydre fremtræden af det samlede område gælder følgende:

 

Fællesarealer, som disse oprindeligt er anlagt, kan ikke ændres, med mindre samtykke meddeles hertil, jfr. nedenfor.

Fællesarealer,  udenomsarealer og terrasser må ikke anvendes til opmagasinering af nogen art. Cykelskure må kun anvendes til cykelparkering

 

Den enkelte ejer er uberettiget til at ændre de farver og det materialevalg som er anvendt udvendigt ved opførelsen af den enkelte ferielejlighed.

 

Den enkelte ejer er uberettiget til at opsætte udvendige antenne og paraboler.

 

Ingen ejer må uden bestyrelsens tilladelse opføre tilbygninger, garager og lignende.

 

Enhver ændring af ovennævnte skal dels godkendes af ejerlejlighedsforeningens bestyrelse. Der henvises i øvrigt til den for området gældende lokalplan.

 

Enhver ejer er forpligtet til at sikre at ferielejlighederne til stadig fremstår velvedligeholdt, såvel ind- som udvendigt, samt undlade at disponere i strid med nærværende vedtægt.

 

Ejerlejlighedsforeningens bestyrelse kan i tilfælde af at en ejer undlader at overholde bestemmelserne i nærværende vedtægter, herunder såfremt vedligeholdelsesforpligtelsen ikke opfyldes, træffe beslutning om at den pågældende skal indrette sig i overensstemmelse med vedtægterne, herunder gennemføre en eventuel vedligeholdelse.

 

Såfremt ejeren desuagtet ikke indordner sig i henhold til en sådan beslutning, kan bestyrelsen træffe beslutning om, at vedligeholdelse m.v. gennemføres af ejerlejlighedsforeningen for den enkelte ejers regning og i øvrigt således at udgiften hertil vil være sikret af pantet i ejerens ferielejlighed.

 

 

 

 

GENERALFORSAMLING.

§ 9

Generalforsamlingen er ejerlejlighedsforeningens øverste myndighed.

 

De af bestyrelsen trufne afgørelser kan af ethvert medlem, hvem afgørelsen vedrører, indbringes for generalforsamlingen.

 

Beslutninger på generalforsamlingen træffes ved stemmeflerhed efter fordelingstal.

 

Ejes en ferielejlighed af flere i forening, kan alene én af ejerne stemme på generalforsamlingen.

 

Sælger har stemmeret når der er støbt en sokkel, hvorpå ferielejligheden opføres. Ejerlejlighedsforeningens generalforsamling / bestyrelse er i øvrigt uberettiget til at træffe beslutninger som kan påvirke salg af ikke opførte ferielejligheder negativt.

 

Til beslutning om væsentlige forandringer af fælles bestanddele og tilbehør, eller om salg af væsentlige dele af disse eller om ændringer i denne vedtægt kræves, at 2/3 af de stemmeberettigede såvel efter antal som efter fordelingstal stemmer herfor.

 

Såfremt forslaget uden at være vedtaget efter denne regel har opnået tilslutning fra mindst 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede såvel efter antal som efter fordelingstal, afholdes ny generalforsamling inden 3 uger og på denne kan forslag, uanset antallet af fremmødte, vedtages med 2/3 af de afgivne stemmer efter antal og fordelingstal.

 

Hvert år afholdes inden udgangen af april måned ordinær generalforsamling. Generalforsamlingen afholdes på en adresse i Nordfyns Kommune. Dagsordenen skal omfatte følgende punkter:

  1. Valg af dirigent.
  2. Aflæggelse af årsberetning for det seneste forløbne år og forelæggelse til godkendelse af årsregnskab med påtegning af revisor samt forelæggelse af budget til godkendelse.
  3. Valg af medlemmer til bestyrelsen.
  4. Valg af suppleanter.
  5. Valg af revisor og suppleant for denne.
  6. Eventuelt.

 

 

 

Ekstraordinær generalforsamling afholdes, når bestyrelsen finder anledning dertil, når det til behandling af et angivet emne begæres af mindst ¼ af ejerlejlighedsforeningens medlemmer efter fordelingstal eller når en tidligere generalforsamling har besluttet dette.

 

Efter afholdelse af generalforsamling udsendes referat til samtlige medlemmer.

 

-------------------------------------------

Generalforsamlingen indkaldes skriftligt af bestyrelsen med mindst 6 ugers varsel.

 

Forslag, der agtes stillet på generalforsamlingen skal være bestyrelsen i hænde inden udgangen af januar måned, og det væsentlige indhold heraf skal derefter indeholdes i bestyrelsens general-forsamlingsindkaldelse.

 

Ekstraordinær generalforsamling indkaldes med mindst 2 ugers varsel.

 

Indkaldelsen skal angive tid og sted for generalforsamlingen samt dagsorden.

 

Stemmeretten kan udøves af et medlems ægtefælle eller af en myndig person, som medlemmet skriftligt har afgivet fuldmagt til.

 

-------------------------------------

 

Generalforsamlingen vælger selv sin dirigent.

 

I en af bestyrelsen autoriseret protokol optages en kort beretning om forhandlingerne. Beretningen underskrives af dirigenten og formanden for bestyrelsen.

 

 

BESTYRELSEN.

§ 10

Bestyrelsen består af 5 medlemmer og vælges af generalforsamlingen.

 

Bestyrelsen vælger formand, næstformand, kasserer og sekretær.

 

Hvert år afgår 2 medlemmer af bestyrelsen. Disse kan genvælges.

 

Afgangsordenen bestemmes første gang for samtlige valgte medlemmer ved lodtrækning, og ellers ved den rækkefølge, i hvilken de er valgt.

 

Generalforsamlingen vælger desuden 2 bestyrelsessuppleanter.

 

Afgår et bestyrelsesmedlem i valgperioden, indtræder den valgte suppleant i bestyrelsen for resten af det afgående medlems valgperiode. Findes ingen suppleanter, indkaldes til ekstraordinær generalforsamling til valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.

 

-------------------------------

Bestyrelsen har ledelsen af ejerlejlighedsforeningens anliggender.

 

Bestyrelsesmøde indkaldes af formanden eller – i hans forfald – af næstformanden, så ofte anledning findes at foreligge samt når to medlemmer af bestyrelsen begærer det.

 

Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 3 medlemmer af bestyrelsen er tilstede.

 

Beslutning træffes af de mødende bestyrelsesmedlemmer ved simpel stemmeflerhed. Står stemmerne lige får formanden eller – i hans forfald – næstformandens stemme udslaget.

 

I en af bestyrelsen autoriseret protokol optages en kort beretning om forhandlingerne. Beretningen underskrives af de bestyrelsesmedlemmer, der har deltaget i mødet.

 

Det påhviler bestyrelsen at sørge for god og forsvarlig varetagelse af ejerlejlighedsforeningens fælles anliggender, herunder betaling af fællesudgifter, tegning af sædvanlige forsikring (herunder brand- og stormskadeforsikring), renholdelse, vedligeholdelse og fornyelse i det omfang sådanne foranstaltninger må anses for påkrævede. Bestyrelsen fører forsvarligt regnskab over de på fællesskabets vegne afholdte udgifter og oppebårne indtægter, herunder de af ejerne afkrævede bidrag til fællesudgifter.

 

TEGNINGSRET.

§ 11

Ejerlejlighedsforeningen forpligtes ved underskrift af formanden i forening med 1 bestyrelsesmedlem eller af 2 bestyrelsesmedlemmer i forening.

 

 

 

FORELØBIG BESTYRELSE.

§ 12

Indtil videre består bestyrelsen af alene en person, nemlig en repræsentant udpeget af Bogense Marina Park A/S. Senest når første etape på 34 af lejlighederne er solgt og opført, afholdes der generalforsamling med henblik på valg af ny bestyrelse. Repræsentanten udpeget af Bogense Marina Park A/S kan dog træffe beslutning om at bestyrelsen vælges på et tidligere tidspunkt. Indtil alle lejligheder er solgt, er bestyrelsen uberettiget til at træffe beslutninger, som kan hindre salget af de resterende lejligheder. Indtil alle planlagte lejligheder er solgt, har repræsentanten udpeget af Bogense Marina Park A/S krav på at besætte minimum 1 bestyrelsespost.

 

Indtil en ny bestyrelse er valgt tegnes ejerlejlighedsforeningen alene af repræsentanten udpeget af Bogense Marina Park A/S.

 

ADMINISTRATION / ORDENSREGLEMENT.

§ 13

Bestyrelsen kan antage en administrator og lønnet medhjælp til at varetage den samlede ejerforenings drift i overensstemmelse med bestyrelsens instrukser.

 

Foreningens kontante midler skal være anbragt i pengeinstitut, dog skal det være administrator tilladt at have en kassebeholdning af en sådan størrelse, som er nødvendig for den daglige drift.

 

Bestyrelsen er forpligtet til at udarbejde et sådant ordensreglement som er bindende for alle ejere af ejerlejligheder i forening.

 

Ordensreglementet skal godkendes på ejerlejlighedsforeningens generalforsamling.

 

REVISION

§ 14

Ejerlejlighedsforeningens regnskab revideres af en statsautoriseret eller registreret revisor, der vælges af generalforsamlingen. Når det begæres af mindst ¼ af foreningens medlemmer efter fordelingstal, skal revisor være statsautoriseret.

 

Revisor afgår hvert år. Genvalg kan finde sted.

 

I forbindelse med sin revision skal revisor undersøge om forretningsgangen er betryggende.

 

Revisor skal have adgang til at efterse alle regnskabsbøger og beholdninger og kan fordre enhver oplysning, som han finder, har betydning for udførelsen af sit hverv.

 

Der føres en revisionsprotokol og i forbindelse med sin beretning om revision af årsregnskabet skal revisor angive, hvorvidt han finder forretningsgangen betryggende.

 

Hver gang indførsel i revisionsprotokollen er sket, skal denne fremlægges på førstkommende bestyrelsesmøde og de tilstedeværende medlemmer af bestyrelsen skal med deres underskrift bekræfte, at de har gjort sig bekendt med indførelsen.

 

ÅRSREGNSKAB

§ 15

Foreningens regnskabsår løber fra den 1.1. til 31.12. Første regnskabsår løber fra stiftelsen til den 31.12.200X .

 

Det vedtagne regnskab underskrives af bestyrelsen og undertegnes af revisor.

 

VÆRNETING

§ 16

Foreningens værneting er Retten i Odense.

 

 

SIKKERHEDSSTILLELSE.

§ 17

Til sikkerhed for skadesløs betaling af alle bidrag som den enkelte ejerlejlighedsejer skal betale til ejerlejlighedsforeningen i medfør af nærværende vedtægter, herunder de i §§ 5 og 6 nævnte bidrag og eventuelle andre opståede krav fra ejerlejlighedsforeningen mod hvert enkelt medlem af ejerlejlighedsforeningen med tillæg af renter og omkostninger, tinglyses nærværende vedtægt pantstiftende med 1. prioritets panteret for hver fremtidig ferielejlighed med kr. 40.000,00.

 

Meddelelser i henhold til retsplejelovens kapital 51 og øvrige meddelelser, der efter loven skal sendes til pantekreditor, tilsendes ejerlejlighedsforeningen v/bestyrelsens formand.

 

For panteretten gælder i øvrigt de i justitsministeriet pantebrevsformular A trykte bestemmelser også for så vidt angår rente og omkostninger.

 

 

 

 

 

TINGLYSNING

§ 18

Nærværende vedtægter for ejerlejlighedsforeningen begæres tinglyst servitutstiftende og pantstiftende, jfr. § 17 for kr. 40.000,00 i hver lejlighed under matr.nr. 3 r Bogense Strand, Bogense jorder og parceller udstykket heraf med respekt af de nu påhvilende byrder, servitutter og hæftelser, hvorom henvises til tingbogen.

 

PÅTALEBERETTIGEDE.

§ 19

Påtaleberettigede efter nærværende vedtægt er, hvor ikke andet udtrykkeligt er anført, ejerlejligheds-foreningen ved dennes bestyrelse samt ejerlejlighedsforeningens enkelte medlemmer.

 

Herudover er Nordfyns Kommune påtaleberettiget.

 

PLANLOVENS § 42

§ 20

Nordfyns Kommune meddeler samtykke til at nærværende vedtægter tinglyses på ovennævnte matrikelnummer, jfr. planlovens § 42.

 

 

Kolding, den

Som ejer af matr.nr. 3 r Bogense Strand, Bogense jorder:

 

Bogense Marina Park A/S:

Gå til toppen